Keresés

Tisza-tó

LinkajánlásAbádszalókAbádszalókabadszalok.lap.hu/9-99hu14955328902004-08-13 00:00:002017-05-23 11:48:10Central Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2004

Meghatározás

Abádszalók a Tisza-tó legkedveltebb üdülőhelye. Itt kap tájékoztatást az Abádszalókra látogató vendég a Tisza-tóval kapcsolatos lehetőségekről, a Tisza-tavi Turisztikai Régió programjairól, a Turinform Irodákról, Abádszalóki és a Tisza-tó kapcsolatáról. Településünk életét és lehetőségeit alapjaiban változtatta meg a kiskörei duzzasztómű elkészülte után a Tisza-tó, melynek szigetekkel tarkított duzzasztással létrehozott mesterséges, 127 km2 nagyságú árterületéből a 14 km2 egybefüggő, szabad vízfelülete Abádszalóknál található, ezért is válhatott a csendet, nyugalmat szerető, a vízisportoknak hódoló, a horgászatot, vadászatot kedvelő bel- és külföldi turisták paradicsomává.

Szponzorált hirdetések

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Tisza-tó
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés